Rezervor cilindric orizontal pentru stocare apa ( PSI )

Someta
Rezervoarele P.S.I. (cunoscute și sub denumiri ca rezervoare incendiu, cisterne incendiu, rezervor antiincendiu sau rezervor stocare apă incendiu) au un statut special fiind impuse prin reglementări legale specifice pentru acestea. Pe lângă faptul că sunt obligatorii prin lege (mai ales în cazul construcțiilor noi/vechi care nu dispun de un sistem de hidranți). Rezervoarele antiincendiu trebuie să fie realizate conform celor mai concrete standarde pentru a asigura o  rezistență deosebită în timp și disponibilitate permanentă a rezervei de apă.
Someta S.A. deține toate informațiile necesare pentru a putea oferi cele mai competitive, rezistente și longevive rezervoare apă incendiu. Specialiștii noștri oferă cele mai bune soluții adaptate spațiului, necesarului legal de apă în funcție de obiectiv și timpului de reacție cât mai rapid în caz de incendiu.
 
Cod Produs: 11111114 Ai nevoie de ajutor? 0744564148 / 0770684124
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Recipientul este protejat exterior cu izolatie epoxidica rezistenta la tensiunea de strapungere de 6kV si este prevazut cu gura de vizitare DN 600 si capac.
Învelişul exterior este sudat prin procedeul de sudare cu arc scufundat, în timp ce componenta interioară este realizată prin sudare MIG. Componentele sunt proiectate în conformitate cu regulile şi reglementările aflate în vigoare.
Produs dupa standardul european EN 12285-1 , durată de viață 25 ani, forma cilindrica orizontala cu perete dublu din otel, stut de umplere rapida de 3’’ cu cupla si capac blocabil conform standardului DIN 28 450, protectie la supraalimentare conform EN 13616, stut de aspiratie integrat in capac dotat cu valva pe colt cu clapeta, dispozitiv de detectare a scurgerilor, conform EN 13160, indicator de nivel cu rol informativ, joja, teava de aerisire cu dispozitiv de impiedicare a intoarcerii flacarii, minichesoane pentru caminele de vizitare, chingi metalice pentru ancorare pe radierul de beton.

Rezervor metalic cilindric orizontal, capacitate: 60000 litri, (L=12800 H=2530) cu1,2,3 sau 4 compartimente, cu pereti dubli confectionat conform standard SR EN12285 cu funduri bombate FI 2500 pentru montaj subteran prevazut cu ancore de fixare. Recipientul este protejat exterior cu izolatie epoxidica rezistenta la tensiunea de strapungere de 6kV si este prevazut cu gura de vizitare DN 600 cu capac cu racorduri tehnologice. La cerere se pot realiza si funduri de 2900 h.
În cazul în care este necesar un înveliş interior, suprafaţa interioară a rezervorului este realizată conform cerinţei clientului şi a specificaţiilor producătorilor învelişului pentru a asigura aderenţa permanentă a învelişului ales. La cerere, putem furniza următoarele tipuri de înveliş pentru suprafaţa interioară:
Înveliş interior pentru apă non – potabilă: suprafaţa din oţel este sablată (SA 2.5 – ISO 8501-1) şi acoperită cu un strat anticoroziv de răşină pe bază epoxidică din două componente.
Înveliş interior pentru apă potabilă: suprafaţa din oţel este sablată (SA 2.5 – ISO 8501-1) şi acoperită cu un înveliş epoxidic poliamidic, cu două componente, atestat de Ministerul Sănătăţii pentru contactul prelungit cu apa potabilă şi cu alimente.
Înveliş interior pentru combustibili utilizaţi în aviaţie: suprafaţa din oţel este sablată (SA 2.5 – ISO 8501-1) şi acoperită cu o răşină epoxi – fenolică uşor colorată, fără zinc, cadmiu şi aliaje din cupru.

Accesorii principale:
Gură de acces de Ø 600 mm (sau de dimensiuni diferite în cazul în care sunt specificate de cumpărător) prevăzută cu garnitură şi capac fixat cu bolţuri.

Documente şi Certificate:

Certificatul rezervorului şi cel de testare.
Certificatul de Conformitate CE pentru pompă (în cazul în care este
livrată).
Tabelul de calibrare a rezervorului.
Certificatul şi manualul de utilizare a sistemului de monitorizare.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!