Rezervor suprateran 2000 litri pompa ST BOX - alb-rosu

Rezervor metalic cilindric orizontal, capacitate: 2000 litri, (L=3400*l=1300*H=1650) cu 1 compartiment, cu perete simplu confecționat din tablă S235JR, cu funduri bombate FI1250*3mm pentru montaj suprateran prevazut cu cuvă.
Recipientul este protejat exterior cu grund anticoroziv și vopsea și este prevăzut cu gură de vizitare DN 400 cu 
capac cu racorduri tehnologice.

Pompă în cutie ST BOX PIUSI Cube 56 cu contor mecanic, cu debit de până la 56l/min - Pompele de motorină “CUBE” au fost realizate pentru o alimentare ușoară, sigură și măsurabilă cu motorină, în scopuri non-comerciale, a diferitelor vehicule și utilaje industriale.
Cod Produs: 8317-9054-1 Ai nevoie de ajutor? 0744564148 / 0770684124
  • Descriere
  • Volum
  • Review-uri (0)
Accesorii opționale:
OCIO - Sistem pentru gestionarea permanentă a nivelului lichidului în rezervoare (inclusiv în rezervoarele îngropate)avand o precizie ridicată și modalitate simplă de instalare.  OCIO permite o vizualizare a nivelului de carburant. Acest sistem este constituit dintr-un tub pentru relevarea presiunii statice și o unitate de control prevăzută cu software pentru gestionarea și definirea alarmelor, indicarea nivelului și unitatea de măsură.
ES-LEVEL – Sondă modulară magneto-restrictivă inovatoare, de precizie ridicată pentru monitorizarea nivelului carburantului în rezervoare. Este dotată cu tripla funcție de indicator, de întrerupător și de transmițător a nivelului și alte funcții precum:  monitorizarea apei prezente în rezervor, alarme vizuale, senzori de temperatură (opționali).
TANK BOX – Recipient construit în totalitate din tablă zincată profilată cu nervatură puternică, realizat pentru a oferii protecție suplimentară rezervoarelor RRS.
ÎNVELIȘURI DE FURTUN – Construite din oțel INOX AISI 304 sau din oțel carbon vopsit, sunt ideale pentru utilizările la distanțe medii pentru furtunuri cu Ø de 1” sau 3/4”. Prevăzute cu tampon de final de cursă, racord rotitor și garnituri.
FILTRE – Gamă largă de sisteme de filtrare atât pentru îndepărtarea agenților contaminanți solizi cât și pentru separarea și îndepărtarea apei prezente în carburant.
OIL FUEL CONTAINER - Containere omologate de către Ministerul de Interne, destinate lichidelor inflamabile din categoria “C”, carburant și lubrifiant, pentru o capacitate maximă de 9000 litri. Pentru mai multe informații consultați secțiunea dedicată OIL FUEL CONTAINER.

Certificate anexate:
Manual de utilizare și întreținere.
Declarație de CONFORMITATE de TIP.
Declarație de CONFORMITATE CE  a sistemelor de distribuție.
Agrement tehnic
Tabel centimetric de calibrare
2.000 litri

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!