Rezervor suprateran 15000 litri cu pompa ST BOX in cutie

Cod Produs: 11111112 Ai nevoie de ajutor? 0744564148 / 0770684124
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Rezervor metalic cilindric orizontal, capacitate: 15000 litri,(L=5800*l=2200*H=2350) cu 1 compartiment, cu perete simplu
confectionat din tabla S235JR, cu funduri bombate Fi2000*6 mm pentru montaj suprateran prevazut cu cuva. Recipientul este protejat exterior cu grund anticoroziv si vopsea si este prevazut cu gura de vizitare DN 600 cu capac cu racorduri tehnologice.

+Pompa ST BOX cu contor mecanic, cu debit de pana la 56 l/min. Pompele de motorina “CUBE” au fost realizate pntru o alimentare usoara, sigura si masurabila cu motorina, in scopuri non-comerciale, a diferitelor vehicule si utilaje industriale.

Sunt prevăzute cu:
Orificiu cu capac cu Ø 400 mm prins în șuruburi și garnitură.
Stuț de umplere rapidă de 3'' blocabil cu lacăt.
Supapă limitatoare de umplere calibrată la 90% din capacitatea geometrică a rezervorului.
Supapă de aerisire cu plasă antiflamă.
Indicator de nivel vizibil din exterior cu tub de protecție interior pentru plutitor.
Picioare de sprijin anti-rostogolire.
Orificiu de evacuare (la baza rezervorului) pentru eventualele operații de curățare periodică cu bușon de siguranță.
Tub de aspirație exterior înălțat pentru a permite o decantare corespunzătoare a motorinei; aspirația este prevăzută cu supapă de sens, filtru și robinet cu bilă.
Punct de conectare pentru legarea la pământ și echipotențial.

Bazin de colectare:
Realizat din tablă de oțel carbon S 235 JR UNI EN 10025 cu cadru de fund autoportant prevăzut pentru fixarea cu ajutorul șuruburilor de picioarele rezervorului; adecvat pentru poziționarea pe orice fel de teren (inclusiv pentru amplasarea cu caracter permanent).
Realizat cu capacitatea echivalentă cu 50% din volumul nominal al rezervorului. Sunt prevăzute cu carlige de ridicare, prindere de realizare a legării la pământ și manșon cu bușon de evacuare. Dispune de un număr de patru locașuri adecvate pentru montare și fixare a montanților acoperișului. Sunt tratate în întregime cu un strat împotriva ruginii și cu un strat de email de culoare albastră cu scop de finisaj.

Acoperiș:
Acoperiș de protecție împotriva agenților atmosferici, realizat dintr-un cadru robust din oțel carbon zincat și strat de acoperire din tablă profilată zincată autoportantă. Sunt realizate pentru a fi montate și fixate cu ajutorul șuruburilor în compartimentele practicate în bazinele de colectare ale recipientelor RRS.

 Accesorii opționale:
OCIO - Sistem pentru gestionarea permanentă a nivelului lichidului în rezervoare (inclusiv în rezervoarele îngropate)avand o precizie ridicată și modalitate simplă de instalare.  OCIO permite o vizualizare a nivelului de carburant. Acest sistem este constituit dintr-un tub pentru relevarea presiunii statice și o unitate de control prevăzută cu software pentru gestionarea și definirea alarmelor, indicarea nivelului și unitatea de măsură.
ES-LEVEL – Sondă modulară magneto-restrictivă inovatoare, de precizie ridicată pentru monitorizarea nivelului carburantului în rezervoare. Este dotată cu tripla funcție de indicator, de întrerupător și de transmițător a nivelului și alte funcții precum:  monitorizarea apei prezente în rezervor, alarme vizuale, senzori de temperatură (opționali).
TANK BOX – Recipient construit în totalitate din tablă zincată profilată cu nervatură puternică, realizat pentru a oferii protecție suplimentară rezervoarelor RRS.
ÎNVELIȘURI DE FURTUN – Construite din oțel INOX AISI 304 sau din oțel carbon vopsit, sunt ideale pentru utilizările la distanțe medii pentru furtunuri cu Ø de 1” sau 3/4”. Prevăzute cu tampon de final de cursă, racord rotitor și garnituri.
FILTRE – Gamă largă de sisteme de filtrare atât pentru îndepărtarea agenților contaminanți solizi cât și pentru separarea și îndepărtarea apei prezente în carburant.
OIL FUEL CONTAINER - Containere omologate de către Ministerul de Interne, destinate lichidelor inflamabile din categoria “C”, carburant și lubrifiant, pentru o capacitate maximă de 9000 litri. Pentru mai multe informații consultați secțiunea dedicată OIL FUEL CONTAINER.

Certificate anexate:
Manual de utilizare și întreținere.
Declarație de CONFORMITATE de TIP.
Declarație de CONFORMITATE CE  a sistemelor de distribuție.
Agrement tehnic
Tabel centimetric de calibrare
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!