Rezervor suprateran 9000 litri cu copertină și pompă CUBE 56

Rezervor metalic cilindric orizontal, capacitate: 9000 litri, cu copertina, 1 compartiment, cu perete simplu confectionat din tabla S235JR, cu funduri bombate Fi1900 x 4 mm pentru montaj suprateran prevazut cu cuva. Recipientul este protejat exterior cu grund anticoroziv si vopsea si este prevazut cu gura de vizitare DN 400 cu capac cu racorduri tehnologice.

Pompa Cube 56 cu contor mecanic, cudebit de pana la 56l/min - Pompele de motorina “CUBE” au fost realizate pentru o alimentare usoara, sigura si masurabila cu motorina, in scopuri non-comerciale, a diferitelor vehicule si utilaje industriale.
Cod Produs: RCOC-2 Ai nevoie de ajutor? 0744564148 / 0770684124
  • Descriere
  • Volum
  • Review-uri (0)
Accesorii opționale:
OCIO - Sistem pentru gestionarea permanentă a nivelului lichidului în rezervoare (inclusiv în rezervoarele îngropate)avand o precizie ridicată și modalitate simplă de instalare.  OCIO permite o vizualizare a nivelului de carburant. Acest sistem este constituit dintr-un tub pentru relevarea presiunii statice și o unitate de control prevăzută cu software pentru gestionarea și definirea alarmelor, indicarea nivelului și unitatea de măsură.
ES-LEVEL – Sondă modulară magneto-restrictivă inovatoare, de precizie ridicată pentru monitorizarea nivelului carburantului în rezervoare. Este dotată cu tripla funcție de indicator, de întrerupător și de transmițător a nivelului și alte funcții precum:  monitorizarea apei prezente în rezervor, alarme vizuale, senzori de temperatură (opționali).
TANK BOX – Recipient construit în totalitate din tablă zincată profilată cu nervatură puternică, realizat pentru a oferii protecție suplimentară rezervoarelor RRS.
ÎNVELIȘURI DE FURTUN – Construite din oțel INOX AISI 304 sau din oțel carbon vopsit, sunt ideale pentru utilizările la distanțe medii pentru furtunuri cu Ø de 1” sau 3/4”. Prevăzute cu tampon de final de cursă, racord rotitor și garnituri.
FILTRE – Gamă largă de sisteme de filtrare atât pentru îndepărtarea agenților contaminanți solizi cât și pentru separarea și îndepărtarea apei prezente în carburant.
OIL FUEL CONTAINER - Containere omologate de către Ministerul de Interne, destinate lichidelor inflamabile din categoria “C”, carburant și lubrifiant, pentru o capacitate maximă de 9000 litri. Pentru mai multe informații consultați secțiunea dedicată OIL FUEL CONTAINER.

Certificate anexate:
Manual de utilizare și întreținere.
Declarație de CONFORMITATE de TIP.
Declarație de CONFORMITATE CE  a sistemelor de distribuție.
Agrement tehnic
Tabel centimetric de calibrare
9.000 litri

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!