Rezervor suprateran cu pereti dubli 50000 litri

Rezervor metalic cilindric orizontal, capacitate: 50000 litri, cu 1,2,3,sau 4 compartimente ( L=10600*l=2500*H=2800 ) cu pereti dubli confectionat conform standard SR EN 12285 cu funduri bombate O2500*6 mm pentru montaj suprateran prevazut cu sei. Recipientul este protejat exterior cu grund anticoroziv si vopsea si este prevazut cu gura de vizitare DN 600 cu capac cu racorduri tehnologice.
Cod Produs: 8668-10001 Ai nevoie de ajutor? 0744564148
  • Descriere
  • Volum
  • Review-uri (0)
Accesorii opționale:
OCIO - Sistem pentru gestionarea permanentă a nivelului lichidului în rezervoare (inclusiv în rezervoarele îngropate)avand o precizie ridicată și modalitate simplă de instalare.  OCIO permite o vizualizare a nivelului de carburant. Acest sistem este constituit dintr-un tub pentru relevarea presiunii statice și o unitate de control prevăzută cu software pentru gestionarea și definirea alarmelor, indicarea nivelului și unitatea de măsură.
ES-LEVEL – Sondă modulară magneto-restrictivă inovatoare, de precizie ridicată pentru monitorizarea nivelului carburantului în rezervoare. Este dotată cu tripla funcție de indicator, de întrerupător și de transmițător a nivelului și alte funcții precum:  monitorizarea apei prezente în rezervor, alarme vizuale, senzori de temperatură (opționali).
TANK BOX – Recipient construit în totalitate din tablă zincată profilată cu nervatură puternică, realizat pentru a oferii protecție suplimentară rezervoarelor RRS.
ÎNVELIȘURI DE FURTUN – Construite din oțel INOX AISI 304 sau din oțel carbon vopsit, sunt ideale pentru utilizările la distanțe medii pentru furtunuri cu Ø de 1” sau 3/4”. Prevăzute cu tampon de final de cursă, racord rotitor și garnituri.
FILTRE – Gamă largă de sisteme de filtrare atât pentru îndepărtarea agenților contaminanți solizi cât și pentru separarea și îndepărtarea apei prezente în carburant.
OIL FUEL CONTAINER - Containere omologate de către Ministerul de Interne, destinate lichidelor inflamabile din categoria “C”, carburant și lubrifiant, pentru o capacitate maximă de 9000 litri. Pentru mai multe informații consultați secțiunea dedicată OIL FUEL CONTAINER.

Certificate anexate:
Manual de utilizare și întreținere.
Declarație de CONFORMITATE de TIP.
Declarație de CONFORMITATE CE  a sistemelor de distribuție.
Agrement tehnic
Tabel centimetric de calibrare
50000 litri

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!